Video

Video

Naast fotografie is videografie ook een enorm opkomende dienst. Doormiddel van bewegende beelden creëerde je waardevolle momenten met nog een beetje meer meerwaarde dan dat je met fotografie kunt creëren.

Februari ’23 heb ik een videografie cursus gevolgd door Omana studio, sindsdien ik hier meer ervaring in wil opdoen biedt jou als koppel, kers vers gezin met een baby (tot max 1 jaar) of kleine familie een korte video aan waarin jij ook zelf gesproken tekst kunt toevoegen. Denk aan: Een korte brief die je aan je baby voor leest, een tekst waarin jij vertelde wat jij nou zo leuk aan je partner vind of wat jullie mooiste herinneringen zijn of gewoon lieve woorden die we in de video verwerken.

Deze investering voor het leven kost jou nu maar 185,- exclusief reiskosten. En geloof me, dat is het geld echt waard. Want nu en over 30 jaar is dit filmpje ontzettend waardevol. Tijden veranderen, kinderen worden groter, emoties worden anders, noem maar op! 

Door middel van zo’n korte manier ga ik een verhaal vertellen, hoe klein of bijzonder dat verhaal ook mag zijn. Emotie, maar vooral liefde speelt hierin de hoofdrol

Zie jij dit zitten en wil je dmv een videocall met mij delen waarom je een film zal laten maken, hoe jullie als persoon zijn en wat jullie bezig houden in jullie leven? Neem contact met mij op!

Daarna kan ik met jullie mijn plan bespreken en werken wij het verder uit.

Zie ik je snel?

Family story's

Promotie video's

Newborn video

Love story's