Over Tessa

Hallo! Wat leuk dat je kijkt op mijn website, mijn naam is Tessa Veurink – Veldhuizen, ik ben 25 jaar oud.

Mijn hobby is al jaren fotograferen en sinds februari 2019 heb ik actie ondernomen om hier meer mee te gaan doen.

Ik woon samen met mijn vriend, zoon en 2 katten in het kleine dorpje Darp in Drenthe. Ik heb 5 jaar in de kinderopvang gewerkt maar ik richt mij nu volledig op fotograferen. Mijn vrije dagen hierin zijn dinsdag & donderdag. De rest van de week ben ik volledig beschikbaar voor jullie!

Af en toe krijg ik de vraag: Wat fotografeer jij? Dat is een lastige vraag. Mijn antwoord is mensen, of het nu om een portret gaat, zwangerschapsshoot of een familieshoot. Ik vind het allemaal super om te doen. Ik vind het belangrijk om momenten te fotograferen die jij je over 20 jaar nog graag wilt herinneren. De klant staat bij mij voorop. Ik wil goed duidelijk hebben wat de wensen zijn zodat ik daar goed op aan kan sluiten. Je kunt met mij direct contact hebben door bijvoorbeeld te whatsappen, bellen of via social media een bericht te sturen. Het plannen van een fotoshoot gaat daarom makkelijk. Ik sta altijd 100% open voor jullie eigen ideeen. Het kan bij mij niet gek genoeg! Heb je zelf geen idee en wil je het aan mij over laten? Dat is ook helemaal prima, ik heb genoeg nieuwe ideeen.

Ik ben gepassioneerd door de diversiteit van mensen en help jou om je unieke karakter vast te leggen. De eerste stap is dat je comfortabel bent en jij je ontspannen voelt.
Een foto moet een verhaal hebben. Een foto moet geen beschrijving nodig hebben, wanneer je naar een foto kijkt en het jou direct een emotie geeft dan is een foto in mijn ogen gelukt.

Iedere fotograaf heeft zijn of haar eigen stijl. Mijn stijl kenmerkt zich doordat ik altijd naar details op zoek ben en anders naar de wereld probeer te kijken want echt waar, de wereld kan zo mooi zijn.

Ik werk met moderne, rustige kleuren. Dit doe ik omdat ik dit zelf enorm mooi vind en omdat dit in bijna ieder interieur mooi staat. Ik adviseer je dan ook graag over wat je aan kan doen tijdens de fotoshoot zodat de foto’s een mooi, waardevol en compleet beeld zijn.

Ik maak alleen foto’s van wat ik echt mooi vind, hierdoor sta ik achter elk beeld wat ik maak. Hierdoor kan mijn stijl wel wat verschillen, ik vind het belangrijker dat ik iedere foto uniek maak dan dat al mijn foto’s bij elkaar passen.

Weetjes over mij....

– Ik ben ontzettend dol op chocola
– Ik heb een prachtige zoon, mijn favoriete fotomodel.
– Ik vind voor de lens staan ook heel leuk
– Mijn sterrenbeeld is een steenbok.
– Ik heb een tweelingbroer maar we lijken niet op elkaar.

 

– Ik ben een enorme controle freak.
– Ik hou ontzettend van wandelen door de natuur.
– Ik zou mijzelf als introvert omschrijven, terwijl als het op mijn bedrijf aan komt, ik best extravert kan zijn.
– Ik vind dat ananas wel op een pizza hoort.
– Ik ben allergisch voor parfum.
– Mijn lievelingseten is pasta pesto.