Trouwen

Yes, I do!

Allereerst gefeliciteerd met jullie verloving! Onwijs tof dat jullie gaan trouwen. Wat leuk dat jullie op jullie zoektocht naar een fotograaf bij mij terecht zijn gekomen. Ik help jullie graag verder.

Het is zover, misschien wel de meest bijzondere dag van je leven… je gaat trouwen! Ik wens jullie alvast alle geluk toe. Natuurlijk wil je dat je bruiloft onvergetelijk wordt. Als fotograaf zorg ik dat jullie trouwfoto’s door een ringetje te halen zijn. Hier kom je alles te weten over mijn bruidsfotografie en mijn werkwijze als fotograaf. Kies je voor Photography by Tess, dan kies je voor levendige, stijlvolle bruidsfotografie. Ik heb een scherp oog voor bijzondere momenten – of ze nu groot, klein, liefdevol, ontroerend of uitbundig zijn. Van jullie als stralend bruidspaar en van jullie familie en vrienden. Je kunt mij jullie hele bruiloft laten vastleggen, of een gedeelte ervan. Het is hoe dan ook gegarandeerd dat je geweldige trouwfoto’s ontvangt.

Let op: De foto’s van deze pagina kunnen niet zichtbaar zijn. Hier word aan gewerkt. Om recent werk te kunnen zien kun je mijn Instagram pagina bezoeken.

Basis pakket

 • 4 uur aanwezig
 • 15×15 album met 16 pagina’s
 • In de week na de bruiloft een preview van +- 30 bewerkte foto’s.

€999

Zilver pakket

 • 6 uur aanwezig
 • incl. USB met alle bewerkte foto’s
 • 15×15 album met 30 pagina’s en 1 regel embossing
 • In de week na de bruiloft een preview van +- 30 bewerkte foto’s.

€ 1395

Goud pakket

 • 9 uur aanwezig
 • incl. USB met alle bewerkte foto’s
 • 15 x 15 album met 30 pagina’s en 1 regel embossing
 • In de week na de bruiloft een preview van +- 30 bewerkte foto’s.

€ 1750

Wat is mijn werkwijze

– Allereerst beginnen we bij de voorbereiding. Wanneer de bruid en bruidegom zich klaar maken leg ik de details vast. Hier begint jullie trouwdag! We bereiden ons voor op de ceremonie en het ja- woord.
– We maken tijd voor de trouwfoto’s op de gewenste locatie, even weg van alle drukte leg ik jullie liefde vast. Ik ga helemaal aan op het fotograferen van emotie, zo vind ik het prachtig om de liefde tussen 2 mensen te zien en te fotograferen
– Wanneer het zo ver is en we naar de trouwceremonie gaan zorg ik er voor dat ik alle mooie gebeurtenissen vast leg. Ik zorg er voor dat de gasten allemaal in beeld worden gebracht en loop als een onopvallende gast mee in dit belangrijke moment, ook hier let ik op alle details en de aankleding.
– Wanneer dit moment voorbij is ga ik ook mee naar de receptie of het trouwfeest. Dit levert altijd fantastische blije foto’s op!

Als fotograaf maak ik onvergetelijke foto’s waarop iedereen zichzelf is. Deze onvergetelijke dag moet vereeuwigd worden. Voor altijd tastbaar en visueel. Hoe prachtig is dit!

Wat ik als fotograaf echt heel belangrijk vind is emotie. Ik vind het onwijs tof om dit te kunnen vast leggen en dat doe ik dan ook graag, ik let vooral op details aangezien jullie deze kleine details vast gaan vergeten omdat er zo veel op jullie af komt op zo’n prachtige dag.

Bewerking van de foto's

Ik bewerk mijn foto’s met een moderne warme tint. Dit kun je in mijn portfolio terug zien. Ik heb tijdens de fotoshoot weinig regels maar ik vind het prettig als jullie niet tot weinig in de camera kijken en lekker bezig zijn met elkaar. Ik stuur jullie tot op zekere hoogte aan en geef jullie opdrachten waardoor jullie ontspannen zijn. Ik word blij van spontane momenten en foto’s waarin ik emotie kan terug zien.

Het is belangrijk om een klik te hebben met je fotograaf, plan daarom ook altijd van te voren een moment in waarin we elkaar ontmoet zodat we elkaar kunnen leren kennen. Ik kan hierdoor ook jullie wensen met jullie door nemen.

Wat doe ik?

Voor een trouwfotograaf zitten de meeste uren niet in de bruiloft zelf, maar in het selecteren en nabewerken van alle foto’s.

Dit is wat er na de bruiloft gebeurt:
Ik ga aan de slag met jullie foto’s. Foto’s die met professionele camera’s gemaakt worden, zijn nog niet klaar voor gebruik. Het is aan de fotograaf om ze verder te ontwikkelen op aspecten als schaduw, witbalans, crop, belichting, contrast en nog heel veel meer. Jullie ontvangen binnen zeven dagen alvast een voorproefje

* De USB-stick met foto’s worden binnen twee maanden thuisgestuurd. Genieten!
* Binnen 3 maanden ontvang je het fotoboek indien je deze besteld hebt.

Extra uren

Een extra uur op je bruiloft?

Dit kost 125 euro per uur. Dit is inclusief alle extra bewerkingsuren die aan dit uur vast zitten.

Drone beelden

Ik neem kosteloos mijn drone mee om voor jullie prachtige shots te maken vanuit de lucht als de locatie dit toe laat

 

Pre-wedding shoot

Het grote voordeel van een pre-weddingshoot
 
Waarom ik zo van een pre-weddingshoot hou?
▷ Ik leer jullie goed kennen
▷ Ik leer wat jullie echt mooi (of niet mooi) vinden
▷ Je hebt voor de bruiloft al een band met mij
▷ Jullie zijn al gewend aan mij
▷ Jullie weten wat jullie kunnen verwachten
▷ Jullie zijn niet meer oncomfortabel om voor de lens te staan op de dag van de bruiloft omdat jullie er al aan gewend zijn
▷ Jullie hebben leuke foto’s voor op de trouwkaart
 

Wil je een pre-weddingshoot boeken? Je krijgt 20 procent korting op de normale fotoshoot prijs! Ik zou deze kans niet laten liggen.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil jij meer weten? Download mijn trouwbrochure of vraag een gratis kennismakingsgesprek aan!

''Op 28 juni 2023 zijn Jeroen en ik getrouwd. Tessa is vanaf het moment van aankleden tot en met het begin van het feest bij onze dag aanwezig geweest. Gelijk vanaf het eerste gesprek hadden we een mega goede klik met haar en we voelen ons erg op ons gemak bij haar. Met Tessa achter de camera hebben wij ons geen moment ongemakkelijk gevoeld en was het echt een feestje om alle foto's te maken. Ze weet de momenten zo vast te leggen dat de spontaniteit, de liefde en de sfeer 1 op 1 overkomt met hoe het voelde. We kijken nog steeds met heel veel plezier naar onze foto's en laten het album, wat Tessa ook voor ons heeft verzorgd, met veel trots zien aan onze naasten. ''
Claudia & Jeroen
28-06-2023
'' 2 juli 2021, onze trouwdag. Onwijs veel spanning maar ook zoveel zin in deze dag! We zijn allebei niet echt van ‘ in the picture ‘ staan maar van onze trouwdag wilden we wel graag mooie herinneringen hebben. Dit hebben we ook aangegeven bij Tessa en zij heeft hier zo goed op ingespeeld! Tijdens de ceremonie, het eten en het feest hebben we bijna niet doorgehad dat ze er was. Ze mengt zich in de groep en maakt van de mooiste momenten prachtige foto’s! Ook tijdens het foto’s maken van onszelf stelde Tessa ons op ons gemak. Het ging gewoon vanzelf. Alle emoties en belangrijke momenten zijn vastgelegd en we zijn enorm trots en blij met de foto’s!''
Romi & Robin
02-07-2021
'' Remco en ik gingen op 9 juli 2022 trouwen, daar moest natuurlijk een fotografe bij, via vrienden kwamen we op Tessa uit. De stijl die Tessa heeft beviel ons wel en ze was van onze leeftijd wat wij ook wel fijn vonden. Met het vooraf gaand kennismakingsgesprek klikte het meteen, altijd wel fijn als klikt met je fotografe want die is er wel de hele dag van de bruiloft bij. Wij samen zijn eigenlijk nooit van de foto’s , dus we vonden het eigenlijk best spannend z’n hele dag een fotografe om je heen. Echter verliep de dag zo goed, Tessa weet precies wanneer ze juist wat aanwijzingen moet geven en wanneer ze juist overal stiekem foto’s van moet maken, ook stelde ze ons heel erg op het gemak en maakte ons aan het lachen met grapjes, daar ontstaan toch de mooiste foto’s uit. Toen wij de andere dag al een kleine selectie van foto’s kregen werden we al helemaal enthousiast wat een prachtige foto’s, we kregen ook heel veel complimenten over de foto’s! Kleine 2 weekjes later kregen wij alle foto’s, we hebben vol bewondering zitten kijken wat een prachtige foto’s & ook foto’s waar van we niet wisten dat Tessa ze gemaakt had, ze wist precies de prachtige momenten vast te leggen. Als wij door de foto’s kijken beleven we de dag weer opnieuw door de prachtige foto’s en oog voor detail van Tessa! Met Tessa als fotograaf heb je een vertrouwde en fijne sfeer, ze luistert goed naar wat je prettig vind maar kan ook de juiste advies geven zodat je prachtig op de foto staat. Door de ontspannen sfeer heb je soms niet eens meer in de gaten dat Tessa met een camera voor je neus staat. Tessa is een top fotografe! ''
Deveny & Remco
09-07-2022