Fotoalbums & mini albums

Je kijkt de foto’s sneller terug wanneer je een mooi, professioneel fotoalbum hebt. Deze kan ik voor jullie maken. Mocht je het basisalbum niet genoeg vinden is het mogelijk om te upgraden naar een groter of ander album

Ik kan het album persoonlijk naar jullie smaak ontwerpen. Ook de kleur eventuele bedrukking kunnen jullie zelf uitkiezen. Mocht je hier vragen over hebben mag je die altijd stellen.

Mijn vaste leverancier levert fantastische boeken. Het is een hogere kwaliteit dan wanneer je dit zelf online laat maken. De foto’s worden in een soort dik plastic gedrukt (niet er op) waardoor de foto kwaliteit super goed is en lang, heel lang mee gaat.

Benieuwd naar een aantal mogelijkheden? Je bent bij mij thuis welkom om alles door te bespreken en te bekijken.

Prijzen van afgedrukte foto’s vind je hier

Ik wil graag een album, en wat nu?

We bespreken jou/jullie wensen door. Ik geef adviezen in wat er mogelijk is en wat ik kan betekenen voor jullie. Je zit nooit direct ergens aan vast. Ben je aan het oriënteren? Dat is natuurlijk ook helemaal prima.

Ik heb thuis mapjes met kleuren staaltjes liggen, ik heb echt bizar veel keuze dus het wordt een hele opgave om te kiezen tussen al die mooie kleuren maar ik kan jou dus fysiek laten zien hoe de kleuren van een album kaft er uit komen te zien. Je kan kiezen tussen linnen, leer kunst leer. 

Na de fotoshoot of bruiloft heb ik natuurlijk alle foto’s op mijn computer of harde schijf staan. Ik kan aan de slag om een opzet te maken van jouw/jullie fotoalbum

Wanneer ik dit voorbeeld af heb stuur ik dit digitaal naar jullie toe, is dit wat jullie mooi vinden of moet er nog het een en ander worden aangepast? Alles is mogelijk. Ik wil natuurlijk dat jullie 100% tevreden zijn. 

Jullie mogen na denken over de kaft en eventueel een opdruk. Jullie namen, datum o.i.d. op de kaft? Dat maakt het boek nét even af.

Wanneer jullie echt tevreden zijn over alles bestel ik het fotoalbum. Tussen de 3 en 4 weken later wordt deze bij mij afgeleverd. Door mij krijgt het album nog even een laatste check en dan breng ik het album persoonlijk bij jullie langs of stuur ik het naar jullie op. 

*Alle fotoboeken worden voorzien van mijn logo op de achterkant.

 

Bij al mijn NIEUWE pakketten zit een foto album in.

UPGRADE:

Wil je een upgrade van het zandkleurig foto album met 16 pagina’s uit het fotoshoot pakket naar een luxe foto album in hogere kwaliteit met 30 pagina’s en jou favoriete kleur en eventueel opdruk? Of een upgrade van je basis trouwalbum:

Upgrade naar  D E   L U X E   A L B U M S 

DOWNLOAD HET OVERZICHT INCL PRIJZEN HIER.

Los of extra mini album (gelijk aan het basisalbum, geschikt voor 35 foto’s) €50. Dit is leuk om cadeau te doen aan bijvoorbeeld jullie ceremonie meester of ouders.

De fotoboeken hebben minimaal 30 tot maximaal 80 pagina’s. Prijzen zijn gebaseerd op 30 pagina’s, dit zijn ongeveer 50 tot 80 foto’s

 

  • Jullie zijn zelf eind verantwoordelijk voor het eindresultaat, jullie geven akkoord op de opmaak van het fotoboek en kiezen ook zelf de materialen etc.
  • Elke 17e van de maand bestel ik de albums. 3 weken daarna komt het bij mij binnen. Vanaf dan is het op te halen of verzend ik het.

Toeslag naam op cover:

  • Embossing + 50,- 
  • Goud, rose of zilver folie + 99,- 
  • UV print + 55,-
  • Laser graveren + 40,-

Verzending naar jullie huis:

  • 5,95

Foto's zijn er om bekeken te worden!

Extra’s:

Houten of linnen bewaarbox 20 x 20 cm – 84,-

Houten of linnen bewaarbox 25 x 25 cm – 88,-

 

 

Photography by Tess USB stick

  • 9,95

INSPIRATIE OPDOEN?

''Wij hebben ons geregistreerd partnerschap laten vastleggen door Tess. Het resultaat van deze foto’s waren zo mooi, dat we besloten er een boek van te laten maken. Je kunt zelf kiezen uit allerlei kaften en verschillende kleuren, hierbij wordt je ook goed geïnformeerd door Tess. Tijdens het maken van het fotoboek krijg je voorbeelden gestuurd, dit maakt het dat je toch een eigen inbreng kunt inbrengen! We hebben het boek inmiddels ontvangen en hij was zeker het wachten waard. Door de gekozen foto’s, de kwaliteit en het papier in combinatie met de kaft.. hebben wij een prachtig boek om terug te blikken op onze dag! 🍀🤍''
Mirjam Seine
''De reden dat wij gekozen hebben voor een album heeft bij ons meerdere persoonlijke redenen. Bij het krijgen van de foto's wilde we graag het geluk wat onze zoon met zich meebrengt uitbrengen in iets moois. Bij mijn 1e zoon zou ik zelf een album maken helaas heb ik hier nooit voor gekozen en is het er nu nog steeds niet van gekomen. Het album is prijzig maar aan alles zie je de positieve punten er in terug. De warmte die de foto's ons al gaven zie je terug in het album. Foto's zijn super zuiver en gewoon puur precies wat wij wilde in ons album! Ik zou er zeker bij een volgende weer voor kiezen! ❤''
Sharon Geerdink

Heb je nog vragen? Ik vind persoonlijk contact prettig.

Schroom niet en WhatsApp naar 0618281572 

Liefs