Basiscursus

Basis cursus fotografie

Wil jij meer met je camera doen dan dat je nu doet? Fotografeer jij alleen op de automatische standen en ben je wel toe aan wat uitdaging? 

Ik biedt voor 79,99 een basiscursus aan waar we ongeveer 2 uur over doen. Ik leg jou 1 op 1 bij mij thuis uit hoe je je camera het best kan instellen, ik geef tips en voorbeelden waar je echt wat aan hebt. 

Bij het maken van deze cursus dacht ik na over wat ik had willen weten toen ik net begon. Het is zo veel wat er op je af komt. Daarom wil ik het jou leren in een rustig tempo en leg ik je de begrippen uit. Ook het stukje ondernemen komt hier in terug!


Daarna gaan we naar het bos tegenover mijn huis en oefenen we samen met de instellingen. Laat het weer het niet toe? Dan leer ik je meer over de bewerking. 

Je gaat naar huis met ervaring en kennis waar je echt wat aan hebt & een boekje waarin alle informatie staat die wij besproken hebben.

Na de tijd nog vragen? Dat snap ik heel goed! Je mag mij altijd berichten sturen als je even vast loopt. Eventueel kunnen wij een groepsapp aanmaken met jou voorgangers zodat we daarin ervaringen kunnen delen. Ook stuur ik nog vaak handige tips & websites door.

Enthousiast geworden? Stuur mij een berichtje om deze cursus te plannen! 

'' Ik heb de basiscursus fotografie bij Tessa gevolgd. Vanaf ons mailcontact en tijdens de cursus voelde ik me heel welkom en vrij om alles te vragen en te leren. Wat erg fijn is. Tijdens het begin van cursus vroeg ze wat ik al met de camera kon en wat ik heel graag wilde leren en welke foto’s ik al gemaakt had. Tess had een heel mooi duidelijk tijdschrift met daarin tips over de ISO, diafragma en sluitertijd instellingen. Tijdens de cursus hebben we alle stappen die in het tijdschrift stonden doorlopen en op mijn camera uitgeprobeerd. Ook stonden er andere handige tips in. Voordat ik nu op pad ga en in mijn vakantie heb ik dit tijdschrift nog even doorgenomen wat erg fijn was om daar nog even in te kijken, weer te leren en ook de dingen die we besproken hebben op te halen. Deze fotografie cursus was zo leuk omdat de sfeer fijn was, het 1 op 1 was en ze echt op de wensen die ik wil leren in ging en kon gaan. Ook heb ik tijdens de cursus ontdekt wat mijn style is.. wat ik dus mooi vindt qua foto’s .. nooit aan gedacht dat fotografen/ veel personen die bewust foto’s maken een style hebben, heel handig om te weten en van die foto’s wordt ik dan ook heel blij. Ook wordt ik blij van om anders/op deze manier te fotograferen en te kijken. De instellingen van m’n camera per keer en licht enz. (iso, sluitertijd, diafragma enz) moet echt eigen worden dus moet nog flink oefenen;). Ook heb ik geleerd dat de camera niet die prachtige foto’s maakt maar de fotograaf die de juiste instellingen gebruikt en kijk en rust heeft. Als tip wil ik nog meegeven; ik zou dat tijdschrift ook graag in klein formaat willen hebben:) zodat t makkelijker in m’n cameratas past;) Bedankt tessa :D''
Monique
Deelnemer

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *