Kerst

KERST MINI SHOOTS

Dit jaar was het weer zo ver! Het is bijna kerst dus ik organiseerde de kerst mini shoot. Na een groot succes van vorig jaar had ik er weer enorm veel zin in. 

Dit keer weer in het zelfde jasje als vorig jaar: de rode pick up als basis opstelling waarop ik meerdere gezinnen achter elkaar fotografeerde. 

Voorafgaand aan de fotoshoot kregen alle familie’s een bevestiging mailtje met daarin de benodigde informatie zoals: locatie, tijd, kleding tips, etc. Bij een fotoshoot zoals deze is het aan te raden om al winterse kleding aan te doen. Denk aan: sjaal, muts, laagjes kleding etc, zo kom je in een kerst sfeer op de foto.

Tijdens de fotoshoot hebben we enorm veel lol gehad, ik had champagne, kerstmutsen, sterretjes en slingers mee genomen. Dit konden de stellen gebruiken tijdens de foto’s.

De meeste kinderen vonden het in het begin heel spannend, het was ook nog net de dag dat sinterklaas in Nederland aan kwam, een beetje verwarrend dus. Maar gelukkig kan ik veel tover trucjes uit mijn hoge hoed toveren om er voor te zorgen dat de kinderen ontspannen raken en zelfs op het einde nog niet naar huis willen. Ik verstopte mij af en toe achter de pick up en deed dan: kiekeboe! Op dat moment had ik mijn camera al in mijn handen, op de juiste instellingen ingesteld & maakte ik de foto. Met als resultaat: een grote lach op hun gezicht. Zo had ik nog meer grapjes in petto.

Na de fotoshoot was het voor mij tijd om de foto’s te bewerken. Omdat het een mini shoot was, was ik sneller klaar met het bewerken van de foto’s. De fotoshoots duurden een half uurtje, wat het dus tot een mini shoot maakte.

‘Normale’ fotoshoots duren bij mij meestal rond een uur, maar dan heb je ook meer keuze uit foto’s en zijn de kosten natuurlijk ook hoger.

Een mini shoot is een ideale manier om goedkoper op de foto te komen met je gezin, partner of voor jou alleen.

Natuurlijk is het onwijs leuk om de foto’s van deze mini shoot als kerstkaart te laten afdrukken.

Origineel & ontzettend waardevol. Dit zijn momenten die je nooit meer wil vergeten.

Heb jij mijn tiktok filmpje al gezien?

Klik op de link hier onder!

https://vm.tiktok.com/ZMFmxYerk/

Volgend jaar in november zal ik deze fotoshoot opnieuw aanbieden, beloofd! Maar dan waarschijnlijk op een nieuwe locatie: Tussen de kerstbomen. Maar wederom zal de rode pick up weer centraal staan. Ben jij er dan ook bij? Hou mijn social media, nieuwsbrief en website in de gaten. Je mag uiteraard nu al aangeven dat je interesse hebt, dan zal ik jou een berichtje sturen zodra de datum of datums bekend is/zijn. 

''Hele fijne fotoshoot gehad met mijn man en kind, we hadden een kerst minishoot maar er werd rustig de tijd voor je genomen. Mijn man is niet snel confortabel voor de camera. Door Tessa voelden we ons op ons gemak en vertrouwd waardoor de fotos er op een natuurlijke manier uitzagen.'
Nienke
''Laatst weer een ontzettend leuke fotoshoot gehad bij photography by Tess! Dit was voor ons de 2de keer in 4 maand tijd. Het leuke bij haar vinden wij dat het allemaal heel spontaan is, waardoor je natuurlijke foto’s krijgt. Wij vinden Tessa heel fijn in de omgang en weet wat ze doet. Dus gaat ze ons zeker nog vaker terugzien voor de lens!''
Bo
''Onlangs stonden we weer voor de lens van Tessa. Wederom een feestje. De kerstminishoot was echt prachtig om te doen. Nu al zin om de kerstkaart af te laten drukken met de prachtige foto's! Hoewel onze dochter er echt geen zin in had, zaten er genoeg leuke plaatjes bij. Tessa neemt echt de tijd, je voelt geen tijdsdruk en de sfeer is relaxt. Mijn man vindt haar de enige fotograaf waarbij hij zich op zijn gemak voelt voor de camera. Het is niet zijn hobby, maar Tessa weet de sfeer fijn te houden en geeft goede aanwijzingen voor poses etc. Of we in de toekomst weer bij Tessa aanbellen voor foto's? ABSOLUUT!''
Mirjam

Foto’s van vorig jaar:

1 thought on “Kerst”

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *