Boudoir shoot

Boudoir shoot

Op een zaterdag ochtend organiseerde ik een boudoir ochtend. Waarom? Ik snap dat mensen dit heftig kunnen vinden, maar er is ook een grote groep mensen die dit zeker wel waarderen, waaronder ik. Ik vind het erg belangrijk dat je als persoon tijd voor jezelf neemt. JIJ bent immers de belangrijkste persoon in je leven. Het is tof als je dit kan delen met iemand. Maar je zult toch echt jezelf gelukkig moeten maken en dingen doen waar jij achter staat. Ik vind dat een boudoir shoot zeker een toegevoegde waarde is voor je zelfvertrouwen. Het is wel spannend en dat snap ik zeker, maar ik heb alle geduld, tijd en energie om daar samen voor te gaan. 

Ik heb 3 prachtige vrouwen mogen fotograferen op 2 oktober. Ik organiseerde deze dag in een verlaten gebouw. Hoe tof is dat? Dit gebouw heb ik eerder als een van mijn shoot locatie’s gehad. Namelijk die met Reggy. Kijk vooral ook eens naar die blog als je het leuk vind. 

Ik had een kruk meegenomen en een kleedje. Meer heb je in principe niet nodig. Deze toffe locatie deed zijn werk en daarnaast deden de dames het ook allemaal zo goed! Een boxje stond klaar zodat ik een lekker muziekje kon opzetten. De sfeer werd hierdoor ontspannen en relaxed. Daarnaast ga ik zelf altijd zo goed op muziek en zit ik daardoor echt in een betere vibe

Op meerde plekken in het gebouw kwamen er leuke ideeën in mij op, ik heb vanaf het begin al gezegd dat ik niet wil dat het ordinair word maar juist vrouwelijk. De schoonheid van een lichaam, daar gaat het mij meer om. Ik vind het belangrijk dat je met een goed gevoel voor mijn lens staat en dat heb ik proberen over te brengen naar mijn dames. 

 1 ding is zeker, er komt nog zo’n dag! Mocht je nou interesse hebben na het lezen van mijn blog. Laat het vooral weten want ik begin vroeg met het inplannen van deze shoot.

“Meerdere keren heb ik op insta een bericht voorbij zien komen van Tess. WAUW wat een mooie foto’s maakt zij! Een boudoirshoot was 1 van mijn wensen, maar toch durfde ik steeds niet. Tot afgelopen zaterdag. Weer kwam er een berichtje voorbij dat er een plekje vrij was gekomen. Nu was dit dan toch eindelijk voor mij bestemd of niet? Na een korte twijfel heb ik de stoute schoenen aangetrokken en gereageerd. En wat een geluk, het plekje was nog vrij en ik mocht de volgende dag op shoot komen!

Met een gespannen gevoel en heel veel zin ben ik de volgende dag naar de locatie gereden. Tess was daar al en stelde mij bij aankomst meteen gerust. Het voelde meteen als een warm welkom, maar ook keek ik mijn ogen uit, want wat een fantastische locatie om te shooten! Na even kort besproken te hebben over wat mijn wensen waren zijn we gelijk aan de slag gegaan. Tess zat boordevol ideeën en wist mij continu op mijn gemak te stellen.

Ik heb me geen moment geschaamd of verlegen gevoeld en hoe fijn is dat, bij zo’n kwetsbare shoot.

Tijdens de shoot mocht ik af en toe even spieken naar de foto’s, wat was ik toen al trots en benieuwd naar het eind resultaat. Na de shoot heb ik mij alleen maar trots en voldaan gevoeld. Ik heb het gewoon gedaan en ook nog met zo’n lieve, leuke, enthousiaste fotograaf!

3 dagen later kreeg ik al bericht, dat Tess bezig was met de foto’s. En dag 4 had ik ze al gelijk in mijn inbox staan. Wauw wat zijn deze foto’s mooi geworden en wat ben ik ongelofelijk trots dat ik dit heb gedaan. Dankzij Tess voelde ik mij mezelf en durfde ik vol trots naar mezelf te kijken. Wil je ook zien hoe mooi je bent en weer met trots naar jezelf kijken? Dan is Tess echt een aanrader om een boudoirshoot bij te boeken! Je zult zien dat je op je gemak gesteld wordt en dat zij weet hoe ze de mooie details van jou naar voren kan halen in een foto.

Lieve Tess echt heel erg bedankt voor deze shoot en alle mooie foto’s, ik kijk met plezier terug naar deze dag!”

“Een boudoir shoot. Een shoot in mijn lingerie. Zelf fotografeer ik ook en probeerde ik in juni een boudoir shoot waarbij mijn vriendin model stond. Ik zou zelf ook even op de foto. Ik vond het vreselijk, het lukte mij niet om te ontspannen. Achteraf had ik enorm spijt dat ik niet gewoon ontspande en toen kwam ik ineens de boudoir minishoot dag van PhotographybyTess tegen. Ik heb me meteen opgegeven en ik kan je vertellen: daarvan heb ik geen moment spijt gehad.

Tessa is een enorm kundige en relaxte fotografe. Alles mag en kan en ze stelt je enorm op je gemak. Ik mocht zelf ook met ideeën komen voor de shoot en dat zorgde er voor dat ik nog meer ontspannen was.

Ik vond het een enorm leuke sessie en was natuurlijk onwijs nieuwsgierig naar het resultaat. Nou dat volgde héél snel! En waaaat een resultaat.

Enorm tevreden met mijn foto’s is een understatement. WAUW!

Ik kan alle dames aanraden om een dergelijke shoot te boeken, ook als je denkt dat je lichaam hier niet voor geschikt is.

Het is een enorme boost voor je zelfvertrouwen en Tessa doet er alles aan om je goed, zelfverzekerd en ontspannen te laten voelen.”