Motor and rolling shots

Motor and rolling shots

Op een mooie zondag tegen het eind van de middag sprak ik af met Rianda om foto’s te maken van haar motor. Hoe stoer is het wel niet dat een meid dit doet. Ik vind het zo gaaf en ik werd er dan ook mega enthousiast van. We spraken af in een parkeergarage in Zwolle om daar de eerste foto’s te maken. Al snel werd er roet in het eten gegooid. We werden weg gestuurd. Blijkbaar hadden we eerst toestemming moeten vragen. Oeps, dat wist ik niet.

Gelukkig gingen we creatief met de situatie om en wist ik nog een toffe plek in Zwolle. Wel heel iets anders dan we eigenlijk in eerste instantie wilden, maar goed. We moeten toch wat!

In het engelse werk in Zwolle (Dat is een parkje) hebben we wat portretfoto’s geschoten. Het had een mega stoere uitstraling al zeg ik het zelf. Af en toe kwamen er mensen langs lopen en gaven leuke reactie’s. Ik zag ook kleine jongetjes voorbij lopen waarbij duidelijk te zien was dat ze onder de indruk waren. Ge – wel – dig.

Ik kreeg van Rianda nog het mooie compliment tijdens de shoot: ‘Ik kan echt zien dat je hier van geniet’. Nou dat klopt zeker! Maar wat ontzettend fijn dat ik dit ook op mijn klanten overbreng.

Ik maakte na de tijd nog een tiktok video hier over. Heb jij hem al gezien? Ik ontving super leuke reactie’s en er komen nog meer van dit soort shoots aan!

Dit vond Rianda er van: “Ik heb mijn fotoshoot met Tessa als zeer leuk en relaxed ervaren. Na wat kleine opstart problemen op onze eerste locatie werd er snel geschakeld en binnen no time stonden we op een andere locatie om toffe foto’s te maken.

Doordat ik zelf wat voorbeelden had door gestuurd voor de shoot en Tessa ook het een en ander uitgezocht had konden we lekker op een snel tempo door werken en zijn er echt veel foto’s gemaakt.

Aan Tessa is goed te merken dat ze plezier heeft in wat ze doet en dat ze er echt van geniet. Hierdoor kon ik er ook echt van genieten en heb ook ik heel veel plezier gehad tijdens het maken van de foto’s. Ik wil me nog wel eens ongemakkelijk voelen tijdens een fotoshoot maar daar heb ik nu helemaal geen last van gehad.

Het eindresultaat is echt super tof geworden en ik ben er dan ook heel blij mee. Tessa is een aanrader en ik kom ik zeker bij haar terug.