Mijn passie, mijn beroep!

Mijn passie, mijn beroep!

Ik ben zo ontzettend trots op wat ik doe en wat ik bereikt heb. Dit besef ik mij de laatste tijd zo goed

Gisteren was ik een prachtige bruiloft aan het fotograferen. Meer dan honderd kilometer van mijn huis vandaan in een totaal onbekende omgeving. Ik stond tussen een grote groep mensen die allemaal totaal onbekend voor mij waren. Ik kreeg super lekker te eten en werd opgenomen in de groep alsof ik er altijd al bij hoorde. Wie had mij dit kunnen vertellen 3 jaar geleden toen ik mijn camera kocht omdat ik het wel erg leuk vond om foto’s van mensen te maken. Dit bruidspaar wilde mij perse op hun bruiloft, terwijl er in Zevenaar en omgeving ook genoeg fotografen zijn. Het is echt bizar om dit zelf te ervaren.

Ik ben 23 jaar en heb mijn eigen bedrijf volledig zelf opgebouwd. Als 22 jarige stapte ik naar de Kamer van Koophandel om mijn goedlopende bedrijf in te schrijven. 

Inmiddels veel bruiloften verder en een hele hoop ervaring rijker en ik weet dat ik nog steeds aan het groeien ben. Ik vind ook dat die ervaring en kwaliteit betaald mag worden, dat is dan ook de reden dat er een prijskaartje aan zit. Daarnaast lijkt het mij geweldig om hier mijn volledige beroep van te maken, alleen is dat wel spannend als ZZP’er. 

Ik ben dankbaar, 

→ Dankbaar dat ik elke week nieuwe, geweldige mensen ontmoet.

→ Dankbaar dat ik voor mijn werk elke keer weer op prachtige plekken kom.

→ Dankbaar dat ik mag en kan doen wat ik het aller leukste vind.

→ Dankbaar dat ik mijn eigen geld zelf verdien door er hard voor te werken.

→ Dankbaar dat ik zo veel waardering voor mijn werk krijg, van jullie allemaal! 

 

Ik geniet van elke fotoshoot en elke bruiloft die ik doen mag.

Ik doe dit niet alleen, we doen dit samen! 

 

Liefs 

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *