R&R 02.07.2021

R&R 02.07.2021

Wat een prachtige dag,
Romi en Robin gaven elkaar op deze dag het ja woord,
Een dag met verschillende emoties, maar oh zo mooi. 
Lees in deze blog hoe ik als fotograaf deze dag beleeft heb!
 
Ik kwam om 8:45 aan in Zuidwolde, de route beschrijving hoef ik niet aan te zetten want deze locatie is al zeker bij mij bekend. Romi is namelijk een vriendin van mij. Dit zorgt er voor dat deze dag extra speciaal voor mij was. Want even serieus, de trouwdag van een goede vriendin vast mogen leggen is echt een mega eer. 
 
Ik heb met Romi een aantal maanden geleden al gebeld, ze vroeg of ik de fotograaf op hun bruiloft wilde zijn. ‘Romi, weet je zeker dat jullie dat willen? Jullie moeten jullie niet verplicht voelen om mij te kiezen omdat we bevriend zijn he’ zei ik. Ik zei daarna nog dat ze eerst maar even goed met Robin moest overleggen, een nachtje er over moest gaan slapen en ook mijn portfolio even goed bekijken voordat ze de keuze gingen maken. En dat deden ze. Nog geen half uurtje later belde Romi weer. ‘Tess, we willen alsnog jou als fotograaf.’ 

Romi en Robin zijn allebei niet echt een grote fan van een camera, daarom besloten we van te voren een pre wedding shoot te doen zodat zij beiden aan mij konden wennen maar vooral aan de camera. Dit hebben we gedaan op de Sahara in Ommen, een maandje voor de bruiloft. Ook konden zij na de pre wedding shoot aangeven wat ze wel en niet leuk / mooi vonden, zodat ik daar rekening mee kon houden met de bruiloft. Dat vind ik persoonlijk heel erg fijn. 

Het was tijd dat Robin Romi kwam ophalen, op dit moment kwamen de zenuwen bij iedereen weer wat op spelen. Maar wat een mooi moment was dit. Fantastisch om te zien hoe blij deze 2 met elkaar zijn. Ik ben echt mega trots op hun! Ik had Romi met niemand anders willen zien trouwen. 
 
We reden vlak hierna door naar Echten. Een van mijn favoriete locatie’s. Hier gingen we de trouwfoto’s maken. Het weer spande er de hele tijd een beetje om. ‘Maar het mag gewoon niet regenen’ zei Romi. Dat ging gelukkig op een paar spetters na ook goed. De ceremoniemeester, de vader van Romi, ging ook mee. Hij had de ontzettend belangrijke taak om mijn trapje mee te nemen. Ik ben niet zo groot als de bruid en de bruidegom dus dan is dat altijd wel handig. 
 
PRACHTIGE foto’s gemaakt! Wat ben ik hier blij mee. 
Daarna snel terug om een broodje te eten en toen was het tijd voor het grote moment. Bij Narline in Zuidwolde stond een prachtige setting klaar, aangekleed met mooie bloemen. Klaar om elkaar het ja woord te geven! Ik was er net iets eerder zodat ik van de details en de gasten al wat foto’s kon maken. De ceremonie was prachtig. Er werd trouwens nog een situatie beschreven waarin ik ook voor kwam. Ik schaamde me en kreeg een rood hoofd maar begon zo hard te lachen, iedereen zal wel gedacht hebben; ‘ wat doet die fotograaf toch raar.` Maar zij wisten natuurlijk niet dat ik Romi goed ken of dat dat over mij ging.
Wat ben ik trots op hun! Zo bijzonder om op deze manier een bruiloft bij te wonen van een vriendin. Bijzonder dat ik deze rol mag invullen voor hun.