Portret shoot

Portret shoot

Het is weer tijd voor een nieuwe blog, ik vind het leuk om op deze manier jullie wat te vertellen over een fotoshoot, bewerking of iets anders. Als fotograaf is het namelijk altijd wel lastig om interactie met je volgers te krijgen. Ook sinds kort maak ik elke maand een nieuwsbrief en dit voelt voor mij persoonlijk heel goed. Op deze manier kan ik jullie meer vertellen! (En nu nog hopen dat jullie dat ook leuk vinden)
 
Het is alweer een tijdje geleden dat ik met Lisa afsprak voor een fotoshoot, dit keer op het echtenerzand. (Geen idee of het echt zo heet, maar ik noem het zo) Deze locatie heeft heide maar ofcourse, ook zand. Ik vind die combinatie heel leuk en hier kun je leuke ideeën bedenken voor een fotoshoot. 
 
De fotoshoot was op een dinsdag avond, ik werk momenteel op maandag – woensdag & vrijdag in de kinderopvang dus ik was de hele dag lekker vrij. Op zo’n vrije middag ben ik natuurlijk niet helemaal vrij. Voor mijn eigen bedrijf moet ook genoeg gebeuren. Al helemaal nu ik de afgelopen tijd zo druk ben en tot augustus wel helemaal vol zit. 
 
Vol is natuurlijk niet helemaal vol, maar ik vind het belangrijk om ook tijd voor mezelf, het bewerken en mijn familie over te houden. Daarom stel ik mezelf een grens. Vaak zijn last minute fotoshoots ook niet echt een probleem, want nee zeggen kan ik ook niet. 
Maar goed ik dwaal alweer helemaal van mijn onderwerp af, 
Deze dag kon ik dus overdag de fotoshoot voorbereiden, een moodboard maken, camera tas klaar maken, client closet kleding in de auto leggen. Noem maar op! Het was een prachtige avond en jawel, het gouden uurtje! 
 
Lisa kwam voor de 3e keer voor mijn lens. De eerste keer was november 2019 toen ik nog maar net betaalde shoots deed. Zij had zich aangemeld voor de minishoot die ik in de Mei chu tuin in Wilhelminaoord had georganiseerd. De 2e keer meldde zij en haar zus zich aan voor de girls special die ik in samenwerking deed met BLUSH Beauty boetiek, nu had Lisa een andere reden om een portret shoot te doen, ze zit helaas thuis vanwege een burn-out. Deze fotoshoot was een stapje vooruit in haar herstel. Leer jezelf te waarderen, dat is de boodschap die ik mijn klanten ook probeer over te brengen. Ik weet als geen ander hoe moeilijk dit is. Daarom vind ik het zo mega stoer dat Lisa gewoon die shoot geboekt heeft. Ik ben ook onwijs trots dat ik haar met dit stapje in haar herstel mag helpen. 
 
En wat zijn de foto’s mooi geworden, Lisa had zelf voor de fotoshoot een jurk gekocht en droeg ook tijdens de fotoshoot 2 jurken van mij, het stond haar zo mooi. GE-WEL-DIG. 
Ik vind dat Lisa een voorbeeld is voor velen. Je mag trots zijn op jezelf! 
 
Toen de foto’s genomen waren gingen we terug naar de auto, daar nog even gebabbeld te hebben waren we beide lek geprikt door heeel veel muggen. Je moet er wat voor over hebben toch? Haha!
 
Ik hoop je nog vaker te mogen vast leggen Lisa, Bedankt voor het opnieuw kiezen van mij als fotograaf!
Dit vond Lisa er van:
 
Ik voel me altijd erg op m’n gemak tijdens de fotoshoots. Tessa is heel spontaan en vriendelijk. Vandaar dat ik al voor de derde keer een fotoshoot geboekt had. Door de foto’s die ik op haar social media heb gezien kreeg ik weer helemaal zin om ook een shoot te doen. Ik heb een hele gezellige avond gehad en wat zijn de foto’s mooi geworden. Ik ben heel blij met het eindresultaat.